E mafai ona ou faʻatauina masini Saina taugofie ma aoga e aunoa ma se poto masani mai fafo?

O se tagata faʻatau mai UAE e manaʻo e faʻatau a matoumasini fa'aitiitia vevelamo lana gaosiga, ou te manatu o ia o se tagata toa, aua na te leʻi faʻatauina lava se mea mai fafo, na te le iloa pe faʻapefea ona faʻatau, ona e manaʻo e Faʻasaga i faiga faʻaulufaleina lavelave.

TA'AI I LE TAIMI12

Ae na te mautinoa lava lenei meamasini fa'afefe vevelao le a fesoasoani tele i lana pisinisi, o lea e fai si fa'amoemoe e maua se tasi.

Na foliga mai sa fai si lofituina o ia, ae sa sa’o lana faaiuga, ma sa ia ta’u mai ma le faamaoni ia i matou ona faigata.

Matou te faʻaalia a matou faʻamaumauga faʻatau atu, 100% iloiloga lelei mai a matou tagata faʻatau, ma tuʻuina atu le DDP faitotoa i le faitotoa.

Sa ia faanoanoa ona sa matou fesoasoani ia te ia.

Fa'amolemole va'ai le tagata fa'atau fa'atau vitio:https://youtu.be/9Wl1WVNTtpo

O le taimi lava e te manaʻo ai e faʻatau soʻo se oloa, ae popole faʻaulufale mai faiga, plz faʻafesoʻotaʻi saʻo matou, matou te tuʻuina atu le auaunaga e tatau ona e fiafia i ai.

O le a le app:0086-13404287756sales@brenupackmachine.com, matou te tuʻuina atu auaunaga faʻamautinoaga fefaʻatauaʻiga e ala i Alibaba.aua e te popole i lau tupe totogi, leai se popole i le tulaga o le masini leai se popole i le taimi e tuʻuina atu ai


Taimi meli: Iul-25-2022